Слива "Емпрессо"відмінний сорт для чорносливу
Слива "Емпрессо"-сорт невідомого походження, дуже поширена США. Сильно стійка до морозу. У перших роках з посадки росте сильно. Сприйнятливе до грибних хвороб ягідних. Досить сильно уражається моноліоз. Спекотною уражається середньо або сильно. Має схильність до розтріскування та гниття на дереві.
Дерево скороплідне, врожайність рясна, дуже висока до 380 ц/га. Кісточка досить добре відокремлюється від м'якоті. Високотоварний, промисловий сорт, вирощується у низці країн світу. Високоурожайний на підщепу - алича, який рекомендується, як найкращий. Відмінний сорт для чорносливу.
Термін зберігання в холодильнику 5-6 тижнів.
Висота саджанця: 100-150см.
Підщепа: алича.
Термін дозрівання: пізній
У плодоношення вступає на 2-3 рік.
Запилювачі: Стенлей, Блюфрі, Президент
Маса: 100г.
Смак: кисло-солодкий.
Дозрівання: вересень.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Сливи |
Тип продукції | Саджанці |
Життєва форма | Плодові дерева |
Країна виробник | Україна |
Ботанічні характеристики | |
Холодостійкість | Так |
Посухостійкість | Так |
Висота рослин | Середньорослі |
Вік саджанця | Однорічний |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Надійна(стрейч-плівка з вологими тирсою) |
- Ціна: 180 ₴